Heeft u al een specifieke locatie in gedachte? Selecteer hier uw gewenste bestemming en u krijgt alle reizen voor die bestemming te zien. Of wilt u gewoon even rondneuzen?

  rondreis Ethiopie individueel

  Ethiopië stammen

  Individuele Ethiopië reis van 14 dagen met aandacht voor de tijdloze stammen van de Omo vallei. Maak kennis met de regio, en ontmoet; Hamar met opmerkelijke haarstijl, de beschilderde Karo, Mursi met hun uitgerekte lippen, Borana, Sidamo, Dorze, etc.

  (0 Recensies)
  Vanaf 2.385,00

  Ethiopië reis op maat

  Heeft u de voorbeeldreizen die we naar Ethiopië aanbieden bekeken, maar komen ze niet overeen met uw wensen, dan kunnen we in overleg met u een reis op maat maken. U bepaalt het aantal dagen, de route en de accommodatie.

  (0 Recensies)

  Iran rondreis op maat

  Heeft u onze individuele voorbeeldreizen in Iran bekeken maar zou u het toch anders willen?  Door onze expertise kunnen we u helpen met een unieke route samen te stellen die aan uw wensen voldoen.

  (0 Recensies)

  Marokko Riads en Kasbahs

  Marokko langs Riads en Kasbah’s. Auto-met-chauffeur-reis waarbij wordt geslapen in traditionele en luxe, sfeervolle accommodaties. Maak kennis met de mooiste locaties van Marokko.

  (0 Recensies)
  Vanaf 1.585,00

  Marokko met gezin

  Met comfort en avontuur leent Marokko zich prima als vakantie bestemming voor ouders en kinderen. Alle Koningssteden, de Hoge Atlas, de Sahara en Atlantische Oceaan, zijn dan ook in deze route opgenomen.

  (0 Recensies)
  Vanaf 1.445,00

  Marokko en route

  De Marokko-en-route route slingert zich door het land en laat je kennismaken met saffrraan,  kasbah’s, lokale gerechten, riads en verse sardientjes. Een bont palet vol geuren en kleuren van een magische bestemming.

  (0 Recensies)
  Vanaf 1.445,00

  Iran stedentrip Teheran

  Korte reis met rechtstreekse vlucht naar de hoofdstad van Iran, het oude Perzië. Musea, bazaars, masoulea, de lokale keuken, paleizen van de laatste Sjah. Oud en nieuw. Maak kennis met een bijzondere stad.

  (0 Recensies)
  Vanaf 1.185,00

  Turkmenistan ontrafeld

  Onbekend deel van de ooit legendarische Zijderoute, Turkmenistan. Tijdens deze 13 daagse individuele reis trekken eeuwenoude steden, ruige bergkammen en weidse landschappen aan je voorbij!

  (0 Recensies)
  Vanaf 2.645,00

  Turkije Oost 16 dagen

  Weer te boeken! Door slimme routeaanpassingen is deze rondreis door Oost-Turkije nog steeds machtig interessant, maar vermijden we de gebieden die hard zijn getroffen door de aardbevingen eerder dit jaar. Boek deze reis en steun Oost-Turkije!
  Oost Turkije reis. Met een kleine groep reis je rond in een regio met duizenden jaren oud erfgoed, bazaars, Koranscholen en de mooiste vergezichten die je ooit hebt gezien.

  (0 Recensies)
  Vanaf 1.985,00

  Soedan in Style

  Individuele reis naar Soedan, Egyptisch achterland en poort van Afrika. Per fourwheeldrive naar Faraonisch erfgoed en indrukwekkende woestijnpartijen. Luxe reis vol avontuurlijk comfort.

  (0 Recensies)
  Vanaf 3.075,00

  Oman 9 dagen individuele reis

  Oman privé rondreis door het Arabisch schiereiland, individuele maatwerk reis naar waar de VOC ons eeuwen geleden voor ging, en de Portugezen het nodige achter hebben gelaten. Ook als self drive te boeken.

  (0 Recensies)
  Vanaf 2.045,00

  Oezbekistan Turkmenistan 17 dagen

  Groepsreis door Oezbekistan en Turkmenistan; twee boeiende landen, verbonden door een rijke historie, maar die zich totaal anders hebben ontwikkeld. Het moderne Ashgabat opgetrokken in steriel marmer met gouden koepels staat in schril contrast met de oude steden van Oezbekistan.

  (0 Recensies)
  Vanaf 2.885,00

  Oezbekistan 13 dagen

  Oezbekistan rondreis, met een kleine groep en ervaren reisleiding. Reizen langs de mooiste plaatsen van de legendarische Zijderoute. Khiva, Bukhara en Samarkand.

  (0 Recensies)
  Vanaf 1.845,00

  Niger Gerewol festival reis

  Het jaarlijkse terugkerend Gerewol festival van de Wodaabe nomaden in Niger is zonder twijfel een van de meest bijzondere festivals van Afrika.

  (0 Recensies)
  Vanaf 3.645,00

  Libanon 9 dagen

  De berichtgeving over de  Libanese keuken, de ceders en Baalbek doen het toerisme in Libanon goed. Beiroet als mondain middelpunt van het Midden-Oosten.

  (0 Recensies)
  Vanaf 1.445,00