Heeft u de voorbeeldreizen die we naar Ethiopië aanbieden bekeken, maar komen ze niet overeen met uw wensen, dan kunnen we in overleg met u een reis op maat maken. U bepaalt het aantal dagen, de route en de accommodatie.

Ethiopië is geen land om zelf te rijden, onze reizen zijn om die reden telkens reizen gebaseerd op auto met chauffeur. Ze kunnen in Addis Abeba starten, maar als u al in het land bent in elke willekeurige plaats. Van standaard accommodatie tot zeer luxe.

Ethiopië is een erg groot land en er is heel veel te zien en de mogelijk te bezoeken plaatsen liggen op flinke afstand van elkaar verwijderd. In onze voorbeeldreizen hebben we keuze gemaakt tussen het noorden en het zuiden van het land. Als u meer dan 3 weken heeft zijn deze reizen te combineren. Met het is ook mogelijk de reis aan een thema te koppelen, bijvoorbeeld; koffie. Het onaardse landschap van de Danakil, of het islamitische Harar zijn bijzondere plaatsen en de nationale parken Bale Mountains en Jinka kunnen worden toegevoegd. Het land heeft veel te bieden en er zijn prachtige reizen te maken met een mooie mix van natuur en cultuur.

 • Vertrek
  Terug
  Prijs
  Personen
   
 • Vertrek
  Terug
  0,00
  Per Persoon
   

Geen gegevens gevonden.


Geen gegevens gevonden.