Er wordt gereisd in kleine groepen, het vertrek is zo al snel gegarandeerd. Voor de reizen geldt een minimum en een maximum. Bij de meeste reizen is het maximum 13 deelnemers, bij sommige reizen is dit 18. Bij elke reis wordt dit aantal specifiek genoemd. Het maximum wordt mede bepaald door het karakter van de reis, of de faciliteiten die een bestemming biedt.

REISLEIDING

 

In principe gaat op al onze reizen Nederlandse reisleiding mee, maar het kan voorkomen dat een reis het minimum aantal deelnemers niet gehaald heeft en de reis met lokale Engels sprekende reisleiding wordt uitgevoerd. Er zijn ook reizen waarbij geldt dat ongeacht de grootte van de groep er sprake is van Nederlandse reisleiding. Als u alleen boekt kunt u kiezen voor ‘indeling’, of een eenpersoonskamer reserveren. Het is ook mogelijk een boeking te maken onder voorbehoud dat er meer alleen-reizigers zijn (hiervoor gebruikt u het veld OPMERKINGEN in het boekingsforumuier). Bij indeling deelt u de kamer met iemand van het zelfde geslacht. Boek vroeg, soms zijn tickets niet, of niet meer in een goedkope klasse verkrijgbaar en wordt de reis in de loop van het traject duurder, of is helemaal niet meer boekbaar (vol). Het verlengen van een reis is altijd mogelijk en mocht u een optie op een reis willen nemen dan kan dit. U kunt vrijblijvend een optie aanvragen per e-mail.

 

 UITGEKIENDE ROUTES

De routes die we hanteren voor onze groepsreizen zijn in een rustig tempo. We proberen zo vaak mogelijk meerdere nachten op een plek te blijven. Bij ons staat de beleving voorop en niet zoveel mogelijk zien in een zo kort mogelijke tijd, er moet ook ruimte blijven om het allemaal in je op te kunnen nemen.