Privé rondreizen met chauffeur, zorgvuldig samengesteld. Zelf rijden is in sommige bestemmingen ook mogelijk. Voorbeeldreizen kunnen worden gebruikt ter inspiratie om de route aan te passen aan uw eigen interesses.

INDIVIDUELE PAKKET REIZEN

Als landenspecialist bieden we kant en klare reizen met privé vervoer aan, waarbij ook de vlucht geregeld kan worden en waar dat nodig is het visum. Deze reizen worden aangeboden op basis van logies met ontbijt en vluchten in de goedkoopste klasse. Mocht dit tarief niet meer beschikbaar zijn, dan nemen we alvorens de boeking definitief te maken hierover contact op. Het grote voordeel van deze reizen is dat je de zekerheid hebt dat ze doorgaan op de door jou zelf gekozen data.

INDIVIDUELE REIZEN OP MAAT

Ook is het mogelijk zelf, of in overleg, een reis samen te stellen met auto-plus-chauffeur, of selfdrive. Onze ‘vaste’ reizen kunnen hierbij als uitgangspunt genomen worden, maar ook kan een reis volledig naar eigen wensen samengesteld worden. Je bepaalt naast de vertrekdatum ook zelf het aantal reisdagen. Meestal wordt er na wat overleg een definitieve route vastgelegd, afspraken gemaakt over het vervoer, accommodatie en de vlucht. Wij adviseren hierbij graag, en brengen desgewenst een offerte uit.