Turkije Oost (klassiek) – 16 dagen

Terug in ons aanbod is onze ‘klassieke’ Oost-Turkijereis. Een jaar na de aardbevingen is ook Zuidoost-Turkije weer klaar voor bezoekers en kunnen Nemrut Dagi, Urfa en Gaziantep weer worden bezocht. Boek deze reis en geniet weer volop van al het moois dat Oost-Turkije te bieden heeft!
Oost Turkije dus. Met een kleine groep reis je rond in een regio met duizenden jaren oud erfgoed, bazaars, Koranscholen en de mooiste vergezichten die je ooit hebt gezien.

Vanaf 1.985,00
rondreis Ethiopie individueel

Ethiopië stammen

Individuele Ethiopië reis van 14 dagen met aandacht voor de tijdloze stammen van de Omo vallei. Maak kennis met de regio, en ontmoet; Hamar met opmerkelijke haarstijl, de beschilderde Karo, Mursi met hun uitgerekte lippen, Borana, Sidamo, Dorze, etc.

Vanaf 2.385,00

Ethiopië reis op maat

Heeft u de voorbeeldreizen die we naar Ethiopië aanbieden bekeken, maar komen ze niet overeen met uw wensen, dan kunnen we in overleg met u een reis op maat maken. U bepaalt het aantal dagen, de route en de accommodatie.

Iran rondreis op maat

Heeft u onze individuele voorbeeldreizen in Iran bekeken maar zou u het toch anders willen?  Door onze expertise kunnen we u helpen met een unieke route samen te stellen die aan uw wensen voldoen.

Marokko groepsreis 15 dagen

Mooie mix van Moorse en Franse invloeden, Arabisch maar ook Afrikaans. Kleine groep, ervaren Nederlandse reisleiding, zorgvuldig en persoonlijk geselecteerde accommodaties.

Vanaf 1.549,00

Marokko Riads en Kasbahs

Marokko langs Riads en Kasbah’s. Auto-met-chauffeur-reis waarbij wordt geslapen in traditionele en luxe, sfeervolle accommodaties. Maak kennis met de mooiste locaties van Marokko.

Vanaf 1.585,00

Marokko met gezin

Met comfort en avontuur leent Marokko zich prima als vakantie bestemming voor ouders en kinderen. Alle Koningssteden, de Hoge Atlas, de Sahara en Atlantische Oceaan, zijn dan ook in deze route opgenomen.

Vanaf 1.445,00

Marokko en route

De Marokko-en-route route slingert zich door het land en laat je kennismaken met saffrraan,  kasbah’s, lokale gerechten, riads en verse sardientjes. Een bont palet vol geuren en kleuren van een magische bestemming.

Vanaf 1.445,00

Iran stedentrip Teheran

Korte reis met rechtstreekse vlucht naar de hoofdstad van Iran, het oude Perzië. Musea, bazaars, masoulea, de lokale keuken, paleizen van de laatste Sjah. Oud en nieuw. Maak kennis met een bijzondere stad.

Vanaf 1.185,00