Georgië Grand Tour

Zeer complete rondreis door Georgië in 17 dagen met comfort en avontuur. Reis van het afgelegen Svaneti tot het meest Oostelijk David Gareja. De reis is met auto plus chauffeur, indien gewenst kan ook zelf gereden worden.

Vanaf 2.475,00

Georgië 9 dagen

Maak kennis met Georgië, de voormalig Sovjetrepubliek met toostmeesters aan lange tafels, hoge bergen, ruige dalen, snelstromende rivieren en een schat aan architectonisch erfgoed.

Vanaf 1.445,00
Georgie-rondreis

Georgië 8 dagen

Georgië groepsreis, reis mee door het ruige Georgië met besneeuwde bergentoppen, groene valleien en snel stromende rivieren. Breng een toast uit op dit volbloed Europese land vol UNESCO sites

Vanaf 1.445,00

Authentiek Georgië 13 dagen

Een eigen en zeer bijzondere reis per auto met chauffeur voor liefhebbers van natuur, cultuur en zij die houden van fotograferen van verlaten en vervallen bouwwerken uit de Sovjet tijd. Ook boekbaar als fly & drive.

Vanaf 1.765,00

Armenië Georgië 15 dagen

Groepsreis naar Georgië en Armenië, twee boeiende landen in de Kaukasus, die beide pretenderen als eerste het christendom te hebben omarmd. Kleine groep, fijne hotels en grote gastvrijheid.

Vanaf 1.985,00

Armenië Yerevan Tbilisi

Yerevan en Tbilisi, twee onbekende hoofdsteden in voor het toerisme twee nog grotendeels onontgonnen Europese landen: Georgië en Armenië. Kom terug met verhalen waar naar geluisterd wordt.

Vanaf 1.345,00

Beste reistijd Georgië

Georgië wordt in het noorden bedekt door de Kaukasus. De winters in de bergen zijn koud en nat. Op de toppen ligt eeuwige sneeuw. Het oosten heeft een landklimaat, met grote verschillen in temperatuur tussen zomer en winter. Het is een droog gebied, de meeste neerslag valt in de zomerperiode. Het westen heeft een gematigd subtropisch klimaat: warm in de zomer, 25-30°C, en mild in de winter. De reisperiode is in de maanden mei tot en met september. Dan ligt de gemiddelde temperatuur tussen de 25 en 30 graden. Het aller beste klimaat om te reizen zijn de maanden mei en september.    

Visum

Voor Georgië is geen visum nodig. Het paspoort moet minimaal zes maanden geldig zijn.  

Geld

De munteenheid in Georgië is de Georgische Lari (GEL). In de steden zijn er pinautomaten. Alles wordt verder cash betaald.  

Veiligheid Georgië

Georgië is een veilig land om in te reizen. Het is echter niet toegestaan om te reizen in de regio Abchazië en Zuid-Ossetië.