Turkije Oost (klassiek) – 16 dagen

Terug in ons aanbod is onze ‘klassieke’ Oost-Turkijereis. Een jaar na de aardbevingen is ook Zuidoost-Turkije weer klaar voor bezoekers en kunnen Nemrut Dagi, Urfa en Gaziantep weer worden bezocht. Boek deze reis en geniet weer volop van al het moois dat Oost-Turkije te bieden heeft!
Oost Turkije dus. Met een kleine groep reis je rond in een regio met duizenden jaren oud erfgoed, bazaars, Koranscholen en de mooiste vergezichten die je ooit hebt gezien.

Vanaf 1.985,00

Marokko groepsreis 15 dagen

Mooie mix van Moorse en Franse invloeden, Arabisch maar ook Afrikaans. Kleine groep, ervaren Nederlandse reisleiding, zorgvuldig en persoonlijk geselecteerde accommodaties.

Vanaf 1.549,00

Turkije Oost 16 dagen

Volop boekbaar! Met slimme routeaanpassingen hebben we vorig jaar onze klassieke reis naar Oost-Turkije een wat lokaler tintje gegeven. En met succes. Kleinschalig en buiten de gebaande paden, dat is deze route. Desgewenst uit te breiden met een pré-tour met start in Bulgarije, verblijf in Istanbul of tot 20 dagen, om Urfa, Nemrut Dagi en Gaziantep ook mee te kunnen maken.
Met een kleine groep reis je door een regio met duizenden jaren oud erfgoed, bazaars, Koranscholen en de mooiste vergezichten die je ooit hebt gezien.

Vanaf 1.985,00

Soedan 13 dagen groepsreis

Groepsreis Soedan. Met een kleine groep naar het land van de Zwarte Farao’s. Rustgevende woestijnlandschappen en tempels en piramides, zonder veel andere toeristen.

Vanaf 2.475,00

Oezbekistan Turkmenistan 17 dagen

Groepsreis door Oezbekistan en Turkmenistan; twee boeiende landen, verbonden door een rijke historie, maar die zich totaal anders hebben ontwikkeld. Het moderne Ashgabat opgetrokken in steriel marmer met gouden koepels staat in schril contrast met de oude steden van Oezbekistan.

Vanaf 2.885,00

Oezbekistan 13 dagen

Oezbekistan rondreis, met een kleine groep en ervaren reisleiding. Reizen langs de mooiste plaatsen van de legendarische Zijderoute. Khiva, Bukhara en Samarkand.

Vanaf 1.845,00

Niger Gerewol festival reis

Het jaarlijkse terugkerend Gerewol festival van de Wodaabe nomaden in Niger is zonder twijfel een van de meest bijzondere festivals van Afrika.

Vanaf 3.645,00

Jordanië groepsreis 8 dagen

Groepsreis Jordanië, een van de landen waar de toerist al vele jaren een graag geziene gast is. Reis mee door het Hashemitisch Koninkrijk, de parel in de kroon van het Midden-Oosten.

Vanaf 1.485,00

Jordanië 12 dagen actief

Actieve reis Jordanië. Naast de klassieke hoogtepunten als Petra en Jerash, ook aandacht én tijd tijdens deze groepsrondreis voor twee minder bekende natuurparken en extra lang verblijf in de Wadi Rum woestijn.

Vanaf 1.645,00