Marokko groepsreis 15 dagen

Mooie mix van Moorse en Franse invloeden, Arabisch maar ook Afrikaans. Kleine groep, ervaren Nederlandse reisleiding, zorgvuldig en persoonlijk geselecteerde accommodaties.

Vanaf 1.549,00

Turkije Oost 16 dagen

Weer te boeken! Door slimme routeaanpassingen is deze rondreis door Oost-Turkije nog steeds machtig interessant, maar vermijden we de gebieden die hard zijn getroffen door de aardbevingen eerder dit jaar. Boek deze reis en steun Oost-Turkije!
Oost Turkije reis. Met een kleine groep reis je rond in een regio met duizenden jaren oud erfgoed, bazaars, Koranscholen en de mooiste vergezichten die je ooit hebt gezien.

Vanaf 1.985,00

Soedan 13 dagen groepsreis

Groepsreis Soedan. Met een kleine groep naar het land van de Zwarte Farao’s. Rustgevende woestijnlandschappen en tempels en piramides, zonder veel andere toeristen.

Vanaf 2.475,00

Oezbekistan Turkmenistan 17 dagen

Groepsreis door Oezbekistan en Turkmenistan; twee boeiende landen, verbonden door een rijke historie, maar die zich totaal anders hebben ontwikkeld. Het moderne Ashgabat opgetrokken in steriel marmer met gouden koepels staat in schril contrast met de oude steden van Oezbekistan.

Vanaf 2.885,00

Oezbekistan 13 dagen

Oezbekistan rondreis, met een kleine groep en ervaren reisleiding. Reizen langs de mooiste plaatsen van de legendarische Zijderoute. Khiva, Bukhara en Samarkand.

Vanaf 1.845,00

Jordanië groepsreis 8 dagen

Groepsreis Jordanië, een van de landen waar de toerist al vele jaren een graag geziene gast is. Reis mee door het Hashemitisch Koninkrijk, de parel in de kroon van het Midden-Oosten.

Vanaf 1.485,00

Jordanië 12 dagen actief

Actieve reis Jordanië. Naast de klassieke hoogtepunten als Petra en Jerash, ook aandacht én tijd tijdens deze groepsrondreis voor twee minder bekende natuurparken en extra lang verblijf in de Wadi Rum woestijn.

Vanaf 1.645,00

Iran reis 10 dagen

Reis die louter hoogtepunten kent en je in korte tijd veel van Iran laat zien. Natuurlijk reis je naar Shiraz, Yazd en Isfahan, maar je maakt ook kennis met een bevolking die je laat voelen oprecht welkom te zijn.

Vanaf 1.675,00